lc8.nl Forum Index
  Picture Gallery   •   FAQ  •  Zoeken   •   Gebruikerslijst   •   Gebruikersgroepen   •  Registreer  •  Profiel  •  Log in om je privé berichten te bekijken  •  Inloggen

NEUTRAAL SENSOR PROBLEEM ktm 950 adv

 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie     lc8.nl Forum Index -> Werkplaats berichten van de laatste 24 uur
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Legnumfan



Geregistreerd op: 2-3-2018
Berichten: 41

BerichtGeplaatst: Do, 9 Jan. 2020, 15:11    Onderwerp: NEUTRAAL SENSOR PROBLEEM ktm 950 adv Reageer met quote

stars

Vandaag met aangeknepen billetjes mijn ktm 950 adv voor het eerst gestart, na een volledige blok revisie.
Nu startte hij vrijwel gelijk maar na enkele tellen valt het indicatie lampje van de neutraal uit en daarmee valt ook de motor stil.

Ook bij het inknijpen van de koppelingshendel start de ktm gelijk, maar bij loslaten valt hij uit. Dit wanneer de indicator van de neutraal niet brand.

Als de motor loopt zie ik het lampje flikkeren, en als ik de schakelpook omhoog beweeg tot bijna boven (tegen de 2e versnelling aan) zie ik het indicator lampje goed branden.

De sensor zit met 2 boutjes op het blok gemonteerd. Ik ga proberen om de sensor 180 graden te draaien. Dit heeft hopelijk invloed.

WIE WEET WAT HIER FOUT GAAT? OF IS DE SENSOR NIET GOED MEER?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Dr_Bean
Site Admin


Geregistreerd op: 15-11-2004
Berichten: 6345
Woonplaats: Nijmegen

BerichtGeplaatst: Do, 9 Jan. 2020, 23:19    Onderwerp: Reageer met quote

dat de motor 'uitvalt' is logisch:

geen neutraal -> = in de versnelling. In de versnelling met de zijstandaard uit -> mag niet!

De koppelingsschakelaar overrulled alle andere interlocks: Met de koppeling ingetrokken mag je alles.


dus het probleem is gewoon de versnellingssensor: die zit fout gemonteerd of is stuk.

_________________
Dr_Bean
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage
timieh



Geregistreerd op: 20-3-2013
Berichten: 1273
Woonplaats: Huizen

BerichtGeplaatst: Zo, 12 Jan. 2020, 15:11    Onderwerp: Reageer met quote

Ik sluit me totaal aan bij Bean.
Je zou eens kunnen proberen of je hetzelfde hebt met zijstandaard in.
Maar ik verwacht dat je beter eerst bij de sensor kan gaan kijken.

_________________
------------
Hartelijke groetjes uit 'T Gooi,
Tim.
KTM adv s 950 GO!!!!! & 2 alpjes
www.motorkampeerwinkel.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Legnumfan



Geregistreerd op: 2-3-2018
Berichten: 41

BerichtGeplaatst: Di, 14 Jan. 2020, 16:00    Onderwerp: Opgelost Reageer met quote

Nu net na een nieuwe "2de hands" wink sensor geplaatst te hebben start hij weer perfect. Gek dat de sensor na 2 maanden in de kast gelegen te hebben niet meer functioneerd.

Die zijstandaard sensor had ik al eerder getackeld;)

Bedankt voor de hulp nice
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    lc8.nl Forum Index -> Werkplaats Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
berichten van de laatste 24 uur

Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag bestanden downloaden in dir forum


Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Hosted and administrated by schradtnet_mini.gif